Vedenalainen kuvaus

Vedän ilmaa keuhkoihin ja sukellan. Makaan rentona pohjan hiekkaa vasten ja suljen silmäni. Kahden minuutin kuluttua siinä on niin hyvä olla, että voisin nukahtaa. Avaan silmät ja nousen pintaan.

Olen kuvannut vedenalaista Saaristomerta dokumentaarisin ottein, etsien aitoja hetkiä ja paikkoja, joissa valo hämärtyy, ajatus herpaantuu ja yhteys arjen maailmaan katoaa. Painun pinnan alle ja pyrin löytämään ristiriitaisille näkymille uuden yhteyden. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vedenalainen kuvaus

Tilaa vedenalaisia kuvia

Voit tilata vedenalaisia otoksiani korkealaatuisina paperivedoksina tai erikoispinnoitetulle alumiinilevylle tulostettuina kuvina. Paperivedoksissa (Canson Rag Photographique) on valkoinen reuna-alue eli kuvan pinta-ala on paperin kokoa pienempi. Alumiinivedosten (ChromaLuxe Metal Print) takana on listat ripustusta varten. Vedosten kokoluokat ovat A1, A2, A3 ja A4. Vedoksia on rajoitettu määrä. A4 ja A3 kuvien editio 30 kpl, suuremmissa kuvissa editio 15 kpl. Hinnat sisältävät alv. 10 %.

Tutustu kuviin ja tilaa vedokset tästä. Jos haluat lisätietoa vedenalaisen kuvauksen mahdollisuuksista, ota yhteyttä. Kiitos!