Videotuotanto

Video syventää tarinan

Hyvä video välittää tunteen. Olen kuvannut ja editoinut videoita mm. Helsingin Sanomille, Kauppalehdelle, Tiedetoimittajain liitolle, Lääkäriliitolle, Perheyritysten liitolle ja Destialle. Tutustu videoihin ja ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista ja aloitetaan työt. Kiitos!

Pekka Aho - Jäykät pojat!

Moninkertainen telinevoimistelun suomenmestari Pekka Aho sairastui vakavasti, oli kahdeksan päivää tehohoidossa ja opetteli puhumaan uudelleen. Aho kuntoutui takaisin telinevoimistelun pariin ja toimii Jäykät Pojat -veteraanivoimistelijaryhmän valmentajana harjoitellen itse viidesti viikossa. Käsinseisonta, jättiläiset ja voltit ovat arkiliikkeitä yli 60-vuotiaiden sarjassa kilpaa voimistelevalle Aholle.


Raaseporin linna

Linnanrouva Katariinaa opastuskierroksillaan esittävä Anne Ingman kertoo tarinan hukkuneesta linnattaresta, jonka huhutaan yhä liikkuvan Raaseporin linnassa poikansa kanssa. Toimittaja: Ossi Mansikka. Kuvaus ja editointi: Vesa-Matti Väärä. Julkaistu HSTV:ssä 20.8.2016.


Veneenrakentaja Marko Nikula
Veneenrakentaja Marko Nikula rakentaa isovenettä. 12-metrisen puisen veneen rakentaminen kestää yhden vuoden. julkaistu HSTV:ssä 11.7.2015. Toimittaja Raija Kerttula-Rantanen. Kuvaus ja editointi Vesa-Matti Väärä.

Punkkijoukko piinasi Putte-kissaa
Punkkien määrä on kasvanut Turun saaristossa. Micaela Jansson poisti Korppoossa Putte-kissalta kahdeksan puutiaista. Julkaistu HSTV:ssä 18.9.2015. Toimittaja: Katja Kuokkanen. Kuvaus ja editointi Vesa-Matti Väärä.

Vapaasukellus herkutteluun
Saaristomeren Sukeltajien sukelluskalastajat matkasivat kesäkussa 2014 Norjan Saltstraumeniin suurin kalatoivein. Saltstraumenin vuonon maailman voimakkain vuorovesivirtaus tarjoaa erittäin haasteelliset olosuhteet vapaasukeltaen tapahtuvalle harppuunakalastukselle. Luonnonvoimia, syvyyden hiljaisuutta ja meren rikkaita antimia kunnioittaen sukeltajat päätyivät kuitenkin aina päivän päätteeksi hallittuun herkutteluun.

Aplodien jälkeen
Vanhoja sirkuslaitteistoja ja ajoneuvoja Kodisjoella. Video julkaistu HSTV:ssä. Toimittaja Ilkka Malmberg. Kuvaus ja editointi Vesa-Matti Väärä. Musiikki: The Tragic Clown by JaToPra

Onko tiedetoimittaja tutkijalle susi!

Tiedetoimittamisen ääret ja äänet -videojuttusarja osa 1: Onko tiedetoimittaja tutkijalle susi? Kenen ehdoilla ja äänellä tieteestä uutisoidaan (Tiedetoimittaja-lehti 3-4/2016). Haastateltavina professori Johanna Ivaska ja tiedottaja Erja Hyytiäinen. Toimittaja Mia Rönkä. Kuvaus ja editointi Vesa-Matti Väärä.


Apocalyptica-sellisti Perttu Kivilaakso

Apocalyptica-sellisti Perttu Kivilaakso ja säveltäjä Olli Virtaperko yhdistivät voimansa Romer’s Gap -sellokonsertossa Turun musiikkijuhlien avajaiskonsertin harjoituksissa. Turun filharmonisen orkesterin kapellimestarina toimi Ville Matvejeff. Toimittaja Vesa Sirén. Kuvaus ja editointi Vesa-Matti Väärä. Julkaistu HSTV.ssä 13.8.2016.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!