Valo- ja videokuvausta veden alta taivaalle

Erottaudu laadulla ja näkemyksellä

Minulla on ollut ilo tehdä yli 20 vuoden aikana toimeksiantoina tuhansia lehti- ja henkilökuvauksia kymmenille toimeksiantajille. Tämä tarkoittaa useimmiten toiminnallisia henkilökuvauksia vaihtelevassa miljöössä, mutta myös tuotekuvauksia, tila- ja henkilöstökuvauksia sekä kaikkea muuta, joissa tarvitaan ammattikuvaajaa. Työskentelyni painottuu yritysten, yhdistysten, ammattiliittojen ja järjestöjen alueelle.

Laadukkaisiin ja persoonallisiin valokuviin keskittymällä välität viestin tehokkaammin. Monesti kuvaukset kannattaa toteuttaa niiden omissa kohteissa, jotta kuviin saadaan tallennettua välitön ja persoonallinen informaatio. Yksinyrittäjänä toimien jokainen toimeksianto on minulle ainutlaatuinen tilaisuus. Jos haluat laadukasta ja monitasoista kuvamateriaalia, ota minuun yhteys niin keskustellaan miten tulisin toteuttamaan kuvauksen! Tutustu myös tarkemmin portfoliooni, jotta saat käsityksen mahdollisuuksistasi. 

Valokuvausta veden alla

Pitkän sukelluskokemuksen saattelemana kuvaan myös veden alla. Vedenalaiseen maailmaan kätkeytyy kiehtovaa elämää, esineitä ja asioita, joita etsin esille. Liikun luonnikkaasti vapaasukeltaen niin allasolosuhteissa kuin luonnon vesissäkin. Vedenalaisia kuvia voit tilata myös tilauslomakkeen avulla paperivedoksina sekä alumiinille tulostettuin. Tutustu tarkemmin vedenalaiseen kuvaukseeni.

Videotuotannon ammattilainen

Valokuvauksen lisäksi palveluihini kuuluu videotuotanto, usein yhdessä valokuvaamisen ohella. Videoilla esittelet asiaasi vieläkin monisyisemmin kuin valokuvilla. Kuvaan ihmisiä, elämää ja tarinoita niiden takaa. Editoin myös videot käyttövalmiiseen kuntoon. Tutustu jo tallentamiini tarinoihin videoistani!

Kuvaukset studiossa

Studiokuvaukset onnistuvat Turussa Leafin entisen makeistehtaan studiotilassa, jonne tavarahissillä siirtyvät myös raskaammat aiheet.

Ilmakuvaukset 

Kuvauskopteri tuo usein arvokkaan täydennyksen toimeksiannon kuvamaailmaan joko perinteisenä valokuvana tai videona. Ilmakuvaus kuuluu toimintaani luonnollisena ulottuvuutena vedenalaisen kuvauksen ohella.

Tilaa valokuvaus

Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää yhdessä, minkälaista kuvamaailmaa kaipaatte. Teen kuvauksia pääosin Turun seudulla. 

Ota yhteyttä »

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!